Logó ív

Szeged, Deák Ferenc utca 24-26. I. em./7. | Tel: +3670 415-8023

Válassz helyszínt, hogy hol szeretnél tanulni!

Budapesti nyílt nap

 

EURO NYELVISKOLA Nyílt nap Budapest 2014.06.20.-21.

 

Eltelt 18 év az Euro Nyelviskola éltében, nagykorúak lettünk! Ezen jeles alkalomból szervezett az iskola a budapesti központunkban nyílt napokat június 20.-21-én.

Rengeteg változás történt ez alatt a 18 év alatt, hatalmasat fejlődött az iskola, kezdetekben csak 3 teremben folyt nyelvoktatás, mára ez a szám már eléri az 50, és Budapest egyik legnagyobb, legkedveltebb nyelviskolájává nőttük ki magunkat.

 

Az Euro Nyelviskola központi irodája a Rákóczi út 12. szám alatt található, ahol az ügyfélszolgálat és a vezetőség azon dolgozik, hogy mindenkinek megfelelő nyelvtanfolyamot tudjon biztosítani, angol, német, francia, olasz, spanyol nyelvből kezdő (A1), középhaladó (A2), haladó (B1), nyelvvizsga előkészítő (B2), nyelvvizsga utáni és felsőfokú (C1) szinten. Budapesten (az elmúlt évek tapasztalata alapján) még mindig az angol és német nyelvek a legnépszerűbben a hallgatók körében, hiszen sokan készülnek külföldre, vagy épp a diploma megszerzéséhez kell nekik a középfokú nyelvvizsga.


Nyílt napunkon is törekedtünk arra, hogy ezekből a nyelvekből adjunk ízelítőt az érdeklődőknek, bepillantást engedtünk német, angol, francia, olasz, spanyol órákra, melyekről pozitív élményekkel, és némi tudással távoztak a hallgatók.

 

A pénteki programunkat színesítettük próba nyelvvizsgákkal, melyek igen népszerűek voltak a tanulók körében, hiszen ez egy lehetőség volt nekik felmérni tudásukat, és remélhetőleg kevésbé lesznek megszeppenve, amikor élesben kell majd vizsgázniuk. Partnercégünk a Kelly Services is jelen volt ezen a jeles napon, ahol a sikeres álláskeresésről beszélgettek az érdeklődőkkel, akik hasznos tanácsokat kaptak az állásinterjúkhoz. Mindeközben a konzultációs termünkben folyamatosan zajlottak a tanácsadások, szintfelmérők, melyet kifejezetten értékeltek a tanulók, hiszen sokan nem voltak biztosak a megfelelő szintjükben, és itt profi szakemberek segítettek nekik az ideális tanfolyam kiválasztásánál.

 


 

A szombati napot egy közös kávézással kezdtük.  Itt kötetlenül folytak a beszületések hallgatók és tanárok között egy ’forró fekete’ társaságában.

 

Miután mindenki kellő képen magához tért, és készen állt a tanulásra,  először egy nagyon hasznos nyelvvizsga tájékoztatón vehettek részt a hallgatók, melyet a TELC nyelvvizsga központ szakembere tartott. Itt hasznos, érdekes információkat kaptak az érdeklődők a magyarországi nyelvvizsga rendszerről.


Következő programunk az US vs. USA előadás volt, ahol a tanár úr szemléletesen, és viccesen érzékeltette a két angol közötti nyelvi-, és kiejtésbeli különbségeket. Ez az előadás is nagyon sok hallgatót vonzott, akik elégedetten, némi amerikai slang birtokában hagyhatták el a tantermet.

 

 

Minden kedves résztvevőnek köszönjük a részvételt, s reméljük a jövőben sok tanulni vágyó hallgatót üdvözölhetünk az Euro Nyelviskola diákjai között.