Logó ív

Szeged, Deák Ferenc utca 24-26. I. em./7. | Tel: +3670 415-8023

Válassz helyszínt, hogy hol szeretnél tanulni!

Vidéki nyíltnap

 

 

EURO NYELVISKOLA Nyílt nap Szeged 2014.05.30.-31.

 

Nyelviskolánk 18. születésnapja alkalmából országos nyílt napot tartottunk május utolsó hétvégéjén.

 

A pénteki napot próbaórákkal kezdtük, ahol érdeklődőink betekintést nyerhettek a vidám hangulatú óráinkba, nem csak megfigyelőként, hanem aktív résztvevőként. :-)


 

 

Az ízelítő után érdeklődőink kipróbálhatták nyelvtudásukat próba állásinterjúinkon angol illetve német nyelven. Az elbeszélgetés után tanáraink hasznos tippekkel láttak el mindenkit annak érdekében, hogy éles helyzetben is sikeresen helyt tudjanak állni egy állásinterjún.

 

 

Színes programsorozatunkkal egy időben vendégünk volt Mészáros István Gyula, a világhírű Oxford könyvkiadó helyi képviselője, aki könyvbemutatót tartott az érdeklődőinknek.

 

A délutáni programunk ország ismereti és Nagy EURO Kvíz kitöltésével folytatódott, amivel szerencsés nyerteseink 100 órás tanfolyamokat nyerhettek.

 

 

EURO NYELVISKOLA Nyílt nap Debrecen 2014.05.30.-31.


Az EURO Nyelviskola immáron 18 éve, 1996 óta van jelen a nyelvoktatás piacán. Évente körülbelül 500-600 nyelvi képzést bonyolítunk, melyekből 35-40 képzésünk középfokú nyelvvizsgára felkészítő tanfolyam.

 


 

Debrecen városában 2011 júniusában nyíltak meg iskolánk kapui, a belváros szívében a Csapó utcán. Az eddig eltelt időszak alatt a cívisváros is megismerkedett az EURO Nyelviskolával, mára a város pezsgő életének részévé vált intézményünk. Meglévő és leendő diákjainknak folyamatos és magas szintű szolgáltatást kínálunk és nyújtunk, valamint folyamatos akciókkal és érdekes programokkal kedveskedünk nekik.

 

Egyik ilyen jelentős eseményünk a 2011.11.11 és 2011.11.12-én megrendezett nyílt napunk volt, ahol hivatalosan is bemutatkoztunk a nyelvet tanulni vágyóknak, valamint számos érdekes programmal (filmvetítés, érdekes előadások, amerikai reggeli, angol teázás) igyekeztünk kedveskedni nekik, valamint minden kedves hozzánk ellátogató betekintést nyerhetett a debreceni EURO Nyelviskola működésébe, találkozhatott tanárainkkal és a nálunk tanuló diákokkal egyaránt.

Ezen esemény sikerességén felbuzdulva 2014.05.30 és 05.31.-én megismételtük ingyenesen igénybe vehető programsorozatunkat, az iskola fennállásának 18. évének megünnepléseként. Péntek délelőtt 10:00-tól angol és német csoportjaink teremajtaja nyílt meg az érdeklődők előtt.

Ebben az évben a programokat gazdagítottuk az angol és német nyelven folyó próba állásinterjúkkal, adtunk önéletrajz írási tippeket, és a regisztrált érdeklődőinknek volt lehetőségük egy ingyenes próbanyelvvizsgát tenni.

A szombati napot egy vendégváró „Euro reggelivel” indítottuk a korán kelők legnagyobb örömére. Elvégre teli hassal a figyelés is jobban megy! 

 

EURO NYELVISKOLA Nyílt nap Pécs 2014.05.30.-31.

 


Az Euro Nyelviskola 2011 szeptemberében nyitotta meg kapuit a pécsiek és a Pécs környékén élők számára.


 

A város szívében, mindenki számára könnyen megközelíthető helyen sikerült a központi épületünket kialakítani. Az iskola szlogenjében összefoglalva minden benne van, hogy miért dolgozunk nap mint nap.

 

A szlogen a következő: „EURO Nyelviskola, Pécs - a gyors eredmények specialistája! Velünk a nyelvtanulás könnyű és egyszerű!"

 

 

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy elérjük azt a célt amit a diák kitűz maga elé és mindent meg is teszünk annak érdekében, hogy elégedetten távozzon a kurzus befejeztével.

 

Az iskola nyitása óta 5 nyelven (német, angol, francia, olasz, spanyol) tanítunk és az elmúlt 3 évben a sok elindított csoportokból szoros barátságok is kötettek.

 

Vannak olyan diákok akik a mai napig tartják kapcsolatot irodánkkal, tanárainkkal és megosszák velünk életük fontosabb momentumát a külföldi munka során vagy épp a nyelvvizsgán tapasztaltakkal.

 

Több olyan csoporttal büszkélkedhetünk akik a kezdő csoporttól egészen a felsőfokos csoportig együtt tanulnak és már 2 éve hallgatóink – ezekre külön büszkék vagyunk, mert ez a legjobb visszaigazolás számunkra.

 

Hallgatóink létszámát tovább bővítettük az Európai Unió által támogatott TÁMOP 2.1.2. program lehetőségével, ugyanis a vidéki iskolák lehetőséget kaptak alvállalkozásban további 87 csoport indítására, mellyel összesen 1200 új hallgatónak sikerült eredményeket elérni a nyelvtanulás terén.

 

 

 

EURO NYELVISKOLA Nyílt nap Székesfehérvár 2014.05.30.-31.


 

 

EURO NYELVISKOLA Nyílt nap Győr 2014.05.30.-31.

 

Nyelviskolánk 2014-ben tölti be 18. születésnapját. Egy ilyen jeles alkalmat illik kellőképpen megünnepelni. Az EURO pedig tudja, hogyan kell ünnepelni! Ajándékokkal!

 

 

Látogatóinknak a nyílt nap teljes időtartama alatt lehetősége volt kitölteni egy tesztet nyelvekről, nyelvtanulásról és a nyelviskolánkról.

 

A Nagy EURO Kvíz legeredményesebbjének ajándéka egy 100 órás nyelvtanfolyam volt, melyet az általa választott nyelven, szinten és időbeosztásban járhat le az EURO országos hálózatában! Ugyancsak ajándék nyelvtanfolyammal lett gazdagabb a németes és angolos országismereti tesztjeink legjobbja. Ezúton is gratulálunk nyereményjátékaink valamennyi győztesének!

 

A nyílt nap állandó programja volt a folyamatos személyes konzultáció, melynek során minden érdeklődő szakképzett és tapasztalt tanáraink és ügyfélszolgálati munkatársunk segítségével mérhette fel nyelvtudása szintjét és tájékozódhatott a lehetőségeiről a nyelvtanulás terén.

Ezenkívül nagy sikert arattak még az idegennyelvű társalgási kurzusaik is, melyek során a résztvevők kötetlen beszélgetés során, élvezettel tesztelgették saját nyelvi képességeiket tanáraink hathatós támogatásával.

 

Szombaton a kultúrák reggelijével nyitottunk a korgó gyomrok megnyugtatására, első sorban az amerikai és francia konyha jegyében. A napindító koffeinbomba sem maradhatott el, így aztán felpörögtek az események is a nyílt nap második napjára.

A reggeli próbaórákon betekintést nyertek az érdeklődők egy vérbeli EURO-s nyelvórába, majd első kézből hallhatták a külföldi (ausztriai) munkavállalás előnyeit és hátrányait egy kedves diákunk jóvoltából. A beszámoló menet közben egy igazán informatív és kötetlen beszélgetésbe csapott át, és nem csak a külföldi munka napos és árnyoldalát ismerhettük meg, de hasznos tanácsokat kaptunk a munkavállalás feltételeiről, valamint élvezetes körképet hallhattunk a mai osztrák(-magyar) helyzetről. Nagyon szépen köszönjük kedves előadónknak!

 

Ugyancsak hálásan köszönjük a közreműködést az Oxford University Press-nek, akik
könyvbemutatójukkal és szaktanácsadással színesítették nyílt napunkat.

 

Minden kedves résztvevőnknek köszönjük a részvételt és szeretettel gondolunk rájuk és erre a felejthetetlen két napra! A jövőbeni viszont látásra: EURO NYELVISKOLA, Győr.