Jelentkezés nyelvtanfolyamra

Kedves Érdeklődőink!

Iskolánk Szegeden jelenleg átmenetileg nem üzemel, újabb tandolyamaink nem indulnak.

 

Beiratkozás őszi tanfolyamainkra az alábbi napokon lehetséges:

Szeptember 12. csütörtök 10:00 - 18:00

Szeged, Deák Ferenc utca 24-26. I. em./7. 8-as kapucsengő.
Az iskola NEM a fő lépcsőházon keresztül közelíthető meg, hanem a belső udvarból jobbra nyíló kis lépcsőházon keresztül.

Beiratkozás: 20.000.- Ft előleggel vagy a teljes díj befizetésével a kezdési időpont előtti hét csütörtökig.

 

ONLINE

Online jelentkezési lapunk kitöltésével interneten. A jelentkezés után két napon belül telefonos adategyeztetés történik. Ezt követően a beiratkozás személyesen lehetséges ügyfélszolgálatunkon.

Online jelentkezni a kiválasztott időpont előtt egy héttel legkésőbb lehetséges.


Online jelentkezés


Jelentkezési lapunkon található szabályaink:

 1. Az EURO Nyelviskola biztosítja a fenti nyelvi képzést a saját képzési programja szerint
 2. A képzést eredményesen elvégző hallgató megkapja az EURO Nyelviskola nyelvtanfolyamáról kiállított oklevelet, melyen a kurzus szintjének megnevezése és a zárószintfelmérő eredménye kerül feltüntetésre.
 3. Amennyiben a tanuló az órák látogatását elmulasztja az nem jelent mentességet a tanfolyamdíj megfizetése alól, és ez nem ad lehetőséget a már befizetett tanfolyamdíj visszafizetésére.
 4. A nyelvtanfolyam díja nem tartalmazza a kurzuskönyvek árát.
 5. Módosítás a jelentkező részéről:
  A jelentkező a tanfolyam kezdésének időpontját a nyelvtanfolyam kezdete előtt a nyelviskolával telefonon történő egyeztetés után legfeljebb két alkalommal maximum két hónappal későbbi időpontra módosíthatja.Amennyiben a jelentkező a tanfolyamot kezdési napjához képest 5 nappal korábban visszamondja, úgy a befizetett előleg 5.000.- Ft regisztrációs költség levonásával kerül visszafizetésre, 5 napon belüli tanfolyamlemondás esetén a befizetett összeg nem jár vissza. A tanfolyamkezdési időpont és tanfolyamtípus módosítása nem minősül visszamondásnak.
  Ha a hallgató nem látogatja rendszeresen a tanfolyam óráit, a tandíj nem csökken. A hallgató tanfolyamról való kimaradása esetén másik csoportot biztosítani, vagy a tandíjat visszafizetni nem áll módunkban.
 6. Módosítás az EURO Nyelviskola részéről:
  Amennyiben a nyelvtanfolyam a meghirdetett időpontban nem indul, az EURO Nyelviskola fenntartja a jogot, hogy tanfolyamait legkésőbb 11 munkanapon belül – változatlan feltételek mellett – elindítsa. A befizetett összeget csak abban az esetben fizetjük vissza, ha 11 munkanapon belül nem indul el a tanfolyam. Erre csak azokban az esetekben kerül sor, amennyiben a megadott időpontra nem jelentkezik a tanfolyam elindításához szükséges minimális létszámú hallgató. Csoportjaink minimum 8 főtől indulnak. Az esetlegesen előforduló időpont-módosításért hallgatóink szíves elnézését kérjük.
 7. Ünnepnapokon vagy más indokolt esetben az oktatási rend változásának a jogát a Nyelviskola fenntartja. A Nyelviskola hibájából elmaradt órákat a Nyelviskola pótolja.
  A hallgató észrevételével, panaszával írásban a Nyelviskola vezetéséhez fordulhat.

 

 


ELÉRHETŐSÉGEINK

EURO Nyelviskola Szeged –
Szeged, Deák Ferenc utca 24-26. I. em./7. 8-as kapucsengő.

Az iskola NEM a fő lépcsőházon keresztül közelíthető meg, hanem a belső udvarból jobbra nyíló kis lépcsőházon keresztül.

EURO Nyelviskola - a gyors eredmények specialistája!

 

+50 óra ajándék